Monday, December 29, 2008

yummy!!!!!!

så lissom zac er bare så deilig ikke sant?
men lissom i første film var han lissom så liten og uten muskler å sånn og det var lissom bare EEEEE NEI.
men nå lissom er han bare nammmmmmmmmmm hallooooooo se på bildene lissom ikke sant.


Saturday, December 27, 2008

ho ho ho!!!!!!


så ikke sant jeg sitter å leser gjennom se og hør og kommer over en smilene christian ingebrigsten med overskriften jeg ønsker meg drømme dama. og da tenker jeg lissom hallooooooooo sitter her!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tuesday, December 9, 2008

Like totally tha best web site EVAH!!!!!




så lissom for noen år siden, fant jeg lissom en vanvittig kul og DEILIG SIDE og jeg mener lissom DEILIG side. DERE MÅ LISSOM BARE SE DEN ALSA. nammmmmmmmmmmm...........
http://wetmen.provocateuse.com/
så det er en side med nesten alle kjente mannfolk der ute og det er bilder av dem blaute!!!!!!!(DIGG!!!!!)

AAAAAAAAAAAA NOOOOOOO!!!!!


så lissom er det lenge siden jeg så på lost men altsa er alle de deilige mannfolka der ute opptatte eller? lissom jeg så at den lekkreste av gutta på lost (josh holloway, aka: sawyer) skal bli pappa neste år. og jeg vet han er gift lissom, men han er ikke dau. men en unge på slep kommer ikke på tale. så nå blir han lissom bare bli stryket av lista. kjiiiiiipt

Saturday, December 6, 2008

sooooooo not true!!!!!!!




så jeg og min besteste bestevenninne sier hele tiden at min helt fra a1 (ja dere hørte riktig) mark er homo, og DET ER BARE SÅÅÅÅÅÅÅÅ IKkE SANT!!!!!!!!! bare fordi han var med i et boyband, jeg mener lissom hvis en av gutta er homo så er det ben, bare så det er sagt altsa. jeg mener se på hårsveisen fra 90 tallet, hallllooooooo...... og sangene han skrev er jo bare lissom de mest fløtepus sangene lissom. mark er den store gentlemannen han ikke fløtepusen, so in your face sigrun!!!!!!

Thursday, December 4, 2008

a secret for people who didnt know it


for alle dere som ikke vet det (braise your self) er jeg en britney fan. og jeg står åpent ut med det.
og idag viser de dokumentaren om og med henne (JIPPI!!!!!!!!!). jeg har gledet meg i flere uker til at de skal vise den, og nå begynner den om bare 4 minutter,!!!!!! jeg er sååååååå klar for dette. jeg har poppet popcorn og funnet meg namme drikke (nei ikke en cosmo det drikker vi bare når vi ser sex and the city). jeg blogger så snart jeg er ferdig med å se den for å gi en kul og useriøs tilbake melding, plus jeg syntes britneys album circus var bra jeg. så det så.

kos dere og se på tvnorge nå!!!!!!!!

hilsen hendoria

Wednesday, December 3, 2008

no introduction just strait to the madness


så i fårgårs satt jeg å leste se og hør på nettet og jeg ble sjokkert og ikke glad sjokkert, men lissom sånn sjokkert som ikke er bra på morgenen, min ektemann nr 6 i rekken Orlando hadde lissom forlovet seg, og jeg var lissom sånn Å nei ikke søren! og bare dette går ikke ann lissom, men heldig vis så stod det på vgnett litt senere på dagen, at orlando nektet for disse ryktene og at han ikke var forlovet og jeg bare ahhhh det var godt, der ble jeg skremt litt. lissom. puhhhh hard dag altsa.