Saturday, February 14, 2009

liar liar pants on fire


så lissom jeg hadde denne typen og vi har lissom hvert av og på i lisom tre år , ikke sant?
åsså er jeg lissom ikke helt s på han (stole). så lissom når jeg satt og så på mtv topp 10 christina agiulera. så hadde de lissom en reklame om at jeg kunne sende inn en sms og navnet hans og finne ut om han var utro lissom. og jeg bar hallo så genialt!!!
så jeg lissom sendte inn navnet og fikk lissom vite med en gang at JA HAN VAR UTRO.
OG JEG BARE TIL HAN HALLO JEG HAR BEVIS PÅ AT DU ER UTRO!!!! og han bare babe jeg er ikke utro jeg elsker deg ikke sant? og jeg bare ikke søren om jeg lissom skal være sammen med deg lissom du er utro ikke sant? så lissom by by ikke sant?
snakker om dritt sekk assa. kunne lissom bare ha sagt at han var utro når jeg lissom hadde avslørt han, og det er ikert den biatchen tiffani er bare så sikker påp det ho er lissom bare den ekler kjærringa og kler seg skikkelig horete ikke sant. hore assa.


send sms med kode ord utro + navnet ditt til 2223
det hjalp meg lissom så hvis det hjelper bare en til lissom så er jeg lissom bare super happy ikke sant?

2 comments:

LumoslunA said...

Asså...du er SÅ bra du! Jeg mener - du redder meg lissåm SÅ mange ganger! Fytti grisen for en drittsekk da - utro lissåm! Men så bra at du fant ut av det da! For jeg mener det er SÅ ikke greit med utro typer. SÅ ikke greit!!

Jeg skal huske på den greia asså - sånn at jeg kan sende SMS når jeg trenger å finne ut om typen er utro. Ja, asså, han jeg er sammen med denne uka er jo så stygg at det er ingen fare lissåm, men man vet jo aldri. Han er bare SÅÅ snill, da - gjør ALT jeg ber han om...så kanskje jeg skal sjekke allikevel lissåm - bare i tilfelle.

FYTTI! Tror du ikke han er utro eller? Drittsekk asså. JEg mener, hallo lissåm, hvem vil ha en sånn en da? Hallo??! Nei...OMG lissåm! Æsj!

tha pirat queen said...

ja typen din er stygg lissom no offense. men løpe gutter lissom bare det beste jeg har tre. og du slipper å gjøre alt nesten bare for litt opperksom het. det er lissom så lett og få de til å tro at de skal få seg noe men hallo æsj!!!!